10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (2024)

Wij, alle volwassenen, waren ooit verslaafd aan onze computerlabs op school, niet omdat we van het vak hielden, maar omdat we daar verschillende spelletjes konden spelen.

Bovendien bood het een uitweg uit de saaie schoolroutines. Als u ook tot een van onze soort behoort, zal dit artikel u enorm helpen.

De schoolautoriteiten blokkeren vaak alle spellen op de computers, maar als je slim genoeg bent, moet je op de hoogte zijn van niet-geblokkeerde spellen die toegankelijk zijn via browsers. Er zijn veelzulke spellen, en ze behoren tot verschillende categorieën.

Wij hebben debeste gedeblokkeerde spellen die scholen kunnen spelen. Onze lijst laat je kennismaken met dit spel en geeft je een directe link om er toegang toe te krijgen. Laten we dus niet verder gaan en ingaan op de hoofdinhoud.

1. Helling 3

10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (1)

Het is een van de meest populaire gedeblokkeerde spellen op internet. Slope 3 is een oneindig hardloopspel dat mensen van alle leeftijden kunnen spelen. Dit komt omdat de besturing in Slope 3 eenvoudig is en het spel over het algemeen interessant is.

Het motief van het spel is ook gemakkelijk te begrijpen. Spelers krijgen een bal op een scherm die van een helling af rolt. Het enige dat u hoeft te doen, is voorkomen dat de bal obstakels raakt. Als dit interessant klinkt, kun je het een keer proberen.

Spel spelen

2. Flappy Vogel

10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (2)

Dit is weer een spannend spel dat je kunt spelenspeel op uw school of kantoor. Flappy Bird is een veel voorkomende naam onder smartphonegebruikers, aangezien deze minstens één keer is gespeeld.Onlangs heeft de game vanwege de enorme populariteit ook een Instagram-filter geïntroduceerd.

De functies van Flappy Bird zijn eenvoudig, net als elk ander ongeblokkeerd spel in zijn soort. Je belangrijkste doel in het spel is om een vliegende vogel tussen obstakels te passeren. En je kunt het doen door constant met je muis te klikken om de vogel in de lucht te houden.

Spel spelen

3. Moto X3M-fietsrace

10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (3)

Als je een hardcore liefhebber van racegames bent en je vrije tijd op school wilt doden, dan is dat het gevalMoto X3MBike Race is een perfecte keuze.

Het is een fantastisch motorspel om in een browser te spelen. Ter vergelijking: Moto X3M Bike Race biedt je meer uitdagingen dan andere niet-geblokkeerde games.

Over het geheel genomen is het een interessant spel om te spelen. Je kunt je stuntvaardigheden en spelbesturing laten zien terwijl je het speelt.

Bovendien biedt de game je bonuspunten en in-game munten, die je kunt gebruiken om nieuwe fietsen en accessoires in te wisselen.

Spel spelen

4. Slangenspel

10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (4)Weet je nog dat je snake-spellen speelde op traditionele mobiele telefoons? Slang is iets soortgelijks. Het enige verschil is dat je het in de browser van je computer kunt spelen. In tegenstelling tot het oude Snake-spel heeft het moderne spel verschillende modi.

De eerste twee modi heten Classic en Survival. Naarmate je in deze twee modi een hoger niveau bereikt, worden ook de andere modi ontgrendeld.

Het is heel leuk om het spel te spelen vanwege de eenvoudige bediening. Bovendien zijn de gebruikte graphics ook helder.

Spel spelen

5. Tegen

10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (5)Onze volgende opname neemt je mee terug naar de dagen van 8-bit games. Velen van jullie herkennen het misschien niet, maar Contra was toen een superhitspel. Het is een actiespel waarin een soldaat zijn missie in vijandelijk land volbrengt.

Als je het spel nog niet eerder hebt gespeeld, moet je het een keer proberen en wij zorgen ervoor dat je er geen spijt van zult krijgen. Het beste deel van het spel is dat je scores worden vastgelegd op je IP-adres om je prestaties intact te houden. Je kunt je spel ook opslaan voordat je vertrekt.

Spel spelen

6. Minecraft-klassieker

10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (6)

Velen van jullie houden misschien van creativiteit, en wat is er creatiever dan Minecraft spelen in het computerlokaal van je school?

Als je je afvraagt ​​hoe het mogelijk is, moeten we je informeren dat Minecraft Classic een desktopversie heeft die in een browser kan worden gespeeld.

De functies in het spel zijn vergelijkbaar met de originele Minecraft. Bovendien zijn alle functies in Minecraft Classic gratis toegankelijk.

De interface is soepel en biedt verschillende instellingen. U kunt bijvoorbeeld het geluid uitschakelen, FPS regelen, enz.

Spel spelen

7. Tennismeesters

10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (7)Onze volgende opname zal je helpen als je leraar lichamelijke opvoeding afwezig is. Tennis is eenbrowsergeoriënteerd speldie je kunt spelen om je tijd te doden op school, op de werkplek of zelfs thuis. Het is leuk om het spel met verschillende miniatuurpersonages te spelen.

Het beste deel van het spel is dat het meerdere modi biedt om te spelen. Je kunt bijvoorbeeld single spelen of samenwerken met vrienden voor een dubbelspel. Er is ook een in-game toernooi waaraan u kunt deelnemen en kunt pronken met uw tennisvaardigheden.

Spel spelen

8. Schaken

10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (8)Als je je schooltijd interessant wilt maken en tegelijkertijd je hersenen wilt trainen, dan is dat zoSchakenzal uw beste keuze zijn. Op veel Windows-computers is Chess vooraf geïnstalleerd, maar als dat niet het geval is, kunt u uw toevlucht nemen tot de browserversie.

De meeste mensen weten niet hoe ze het spel moeten spelen, maar vinden het geweldig om anderen het spel te zien spelen. Voor hen zal de browserversie van Chess een grote hulp zijn. Dit komt omdat het tutorials biedt om beginnende spelers te helpen uitblinken in het spel.

Spel spelen

9. Tetris

10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (9)Veel mensen hebben Tetris gespeeld en vinden het al tientallen jaren leuk. Het doel is om horizontale lijnen te maken door verschillende vormen op een puzzelachtige manier te rangschikken.

Hoewel het speciaal voor een computer of console is gemaakt, kunnen leerlingen het nu ongeblokkeerd op school op hun computers spelen. Dit betekent dat het spel gespeeld kan worden in de vrije tijd en nadat leerlingen hun opdrachten hebben afgerond.

Tetrisis wijdverbreid populair geworden als een spel dat spelers van alle leeftijden kan helpen ontspannen en hun geest kan scherpen. De tijdloze aantrekkingskracht van Tetris komt voort uit het vermogen van het spel om zowel toegankelijk als veeleisend te zijn.

Spel spelen

10. Driftjagers

10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (10)Het gevoel van driften op verschillende circuits kun je ervaren in Drift Hunters, een opwindend online racespel.

Je kunt je eigen unieke rijervaring creëren dankzij de verbluffende beelden, realistische mechanica en verschillende voertuigaanpassingsmogelijkheden van de game.

Drift Hunters is ook een niet-geblokkeerd spel, dus het kan zelfs worden gespeeld als je op een plek bent, zoals een school, waar de toegang tot gamingsites wordt geblokkeerd.

Drift Hunters is een fantastische, gedeblokkeerde game-optie dankzij de boeiende gameplay en hoogwaardige beelden.

Spel spelen

10 beste gedeblokkeerde games om op school/kantoor te spelen (2024) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 5741

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.